Pennor

Det finns många olika sorters pennor man kan köpa. En del är bra för att skissa med, andra för att skapa kontraster. Här har vi samlat ett utbud av kvalitetspennor från nätbutiker som är specialister på skapande.

Typer av pennor: Skisspennor | Pastellpennor | Fiberpennor | Reservoarpennor

Populärt inom pennor

 • Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell

  Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell
  Sharpie från amerikanska Sanford är en suverän permanent tuschpenna. Fäster på nästan alla underlag. Alkholbaserad. Konformad nylonfiberspets. Linjebredd: ca 1 mm. Förpackning om 4 pennor i softade&hellip:
 • Giotto Art Lab Pastell - 82 delar

  Giotto Art Lab Pastell - 82 delar
  Lär dig att skapa på nya sätt i oljepastell med detta stora pyssel-set från italienska Giotto! I paketet medföljer allt du behöver för att sätta igång det kreativa skapandet. Oljepastellkritor,&hellip:
 • Ystudio Skisspenna Classic 2 mm

  Ystudio Skisspenna Classic 2 mm
  Skisspenna i rå mässing. Används med blyertsstift i bredden 2,0 mm. Pennan är, till skillnad från de flesta andra med samma stiftbredd, inte steglös. Stiftet matas alltså fram precis som på en&hellip:
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:

Fler tips på pennor

 • Lamy Cp 1 Reservoar Black Broad

  Lamy Cp 1 Reservoar Black Broad
  Lamy cp1 reservoarpenna. En oerhört stilren penna med mattsvart metallkropp. Lamy cp1 har en bra tyngd och nätt kropp. Clip i solitt rostfritt stål. Stålspets tillgänglig i flera bredder. Design:&hellip:
 • Lamy 2000 Steel Reservoar Medium

  Lamy 2000 Steel Reservoar Medium
  Lamy 2000 - pennan som när den släpptes66 blev startpunkten för Lamys unika designprofil. Tillverkningen sker än i dag i Lamys fabrik i Heidelberg och Lamy 2000 anses fortfarande vara en av de absoluta&hellip:
 • Kaweco AC Sport Brass Reservoar Medium

  Kaweco AC Sport Brass Reservoar Medium
  Kaweco AC Sport reservoarpenna, gjord helt i mässing. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i fin plåtask med nostalgisk look.En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med reservoarpatroner&hellip:
 • Waterman Allure Pastel Pink Reservoar Fine

  Waterman Allure Pastel Pink Reservoar Fine
  Allure har Watermans klassiska design men med en twist - pastellfärg! Detta är en pålitlig följeslagare som livar upp vilken grå vardag som helst. Pennan är helt gjord av metall och har en matt&hellip:
 • Lamy 2000 Reservoar Fine

  Lamy 2000 Reservoar Fine
  Lamy 2000 - pennan som när den släpptes66 blev startpunkten för Lamys unika designprofil. Tillverkningen sker än i dag i Lamys fabrik i Heidelberg och Lamy 2000 anses fortfarande vara en av de absoluta&hellip:
 • Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium

  Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium
  Ett teknikmästerverk i fickformat där elegans möter innovation! LAMY dialog cc är en reservoarpenna utan lock med en sofistikerad design.Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt&hellip:
 • Lamy Imporium Black/Gold Reservoar Fine

  Lamy Imporium Black/Gold Reservoar Fine
  Reservoarpenna med spets i 14k guld. Huv med skruvgängor. Levereras i rymlig presentask. Medföljer en blå bläckpatron samt en converter. LAMY imporium är en exklusiv serie pennor med en design och&hellip:
 • Copic Drawing Pen 0.1 mm

  Copic Drawing Pen 0.1 mm
  Drawing Pen F01 är en hård penna med svart pigment bläck och en spets av rostfritt stål som ritar fina linjer och konturer. Perfekt för att skissa. Linjebredd: 0.1 mm.
 • Lamy Scala Brushed Silver Reservoar Extra Fine

  Lamy Scala Brushed Silver Reservoar Extra Fine
  Scala Brushed Silver Reservoar från Lamy!En mycket väldesignad reservoarpenna som tilldelats Good Design Award. Gjord i rostfritt stål med en borstad finish och högblanka kromdetaljer. Fjädrande clip&hellip:
 • Zebra Fuente Engångsreservoar Black

  Zebra Fuente Engångsreservoar Black
  Fuente från Zebra är en reservoarpenna av hög kvalitet och med en engångspatron. Inget krångel med patronbyten etc. Pennan har en mediumspets.
 • TWSBI Diamond 580ALR Navy Blue Reservoarpenna Calligraphy 1.1

  TWSBI Diamond 580ALR Navy Blue Reservoarpenna Calligraphy 1.1
  Populära 580AL - nu med matt finish och subtila detaljer på både grepp och huv. Nytt aluminiumbearbetat grepp, och andra små förbättringsdetaljer. Allt snyggt förpackat i denna snygga modell. Tanken&hellip:
 • Lamy Dialog 3 Piano White Reservoar Fine

  Lamy Dialog 3 Piano White Reservoar Fine
  Lamys innovation, reservoarpennan Dialog 3, här i skinande vit finish. Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt som clippet sjunker in.När du vrider in spetsen försluts öppningen&hellip:
 • Platinum Curidas Reservoar Smoke Fine

  Platinum Curidas Reservoar Smoke Fine
  Med en Curidas är du alltid redo att skriva med ett enda klick! Platinum har utvecklat en unik mekanism som gör det möjligt för dig att klicka fram spetsen på din reservoarpenna, precis som på en&hellip:
 • Platinum Procyon Reservoar Koi Fine

  Platinum Procyon Reservoar Koi Fine
  Procyon - den starkast skinande stjärnan på vår natthimmel. Att japanska Platinum valt att döpa denna modell efter stjärnan förstår vi, det faller helt enkelt en riktig stjärnglans över skrivupplevelsen&hellip:
 • Stabilo Pen 68 Fiberpenna Arty 65-pack

  Stabilo Pen 68 Fiberpenna Arty 65-pack
  Stabilo Pen 68 är en vattenbaserad fiberspetspenna med starka, livfulla färger. Detta är den perfekta pennan för dig som gillar att färglägga! Spetsen är mycket tålig och ger en linjebredd på&hellip:
 • Platinum Preppy M 05 Reservoarpenna Red

  Platinum Preppy M 05 Reservoarpenna Red
  Enkel men extremt prisvärd reservoarpenna från japanska Platinum. Reservoarpennor i denna prisklass är vanligen inte påfyllningsbara, men denna kan användas både med patron och converter. Den är&hellip:
 • TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Extra Fine

  TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Extra Fine
  Populära 580AL - nu med matt finish och subtila detaljer på både grepp och huv. Nytt aluminiumbearbetat grepp, och andra små förbättringsdetaljer. Allt snyggt förpackat i denna snygga modell. Tanken&hellip:
 • Lamy Vista Reservoar Fine

  Lamy Vista Reservoar Fine
  Lamy Vista är identisk med klassikern Lamy Safari, med skillnaden att Vista har helt klartransparent kropp. Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet.&hellip:
 • Parker IM Achromatic Black Reservoar Fine

  Parker IM Achromatic Black Reservoar Fine
  Parker IM Achromatic - en serie stilrena mattlackerade pennor med bra tyngd för en välbalanserad skrivupplevelse.Spets, gördel och klipp i rostfritt stål med ett matchande svart PVD-överdrag. Levereras&hellip:
 • TWSBI ECO Transparent Yellow Reservoarpenna Broad

  TWSBI ECO Transparent Yellow Reservoarpenna Broad
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, till ett mycket fördelaktigt pris!Kroppen är slät med ett runt grepp. Smidig välfungerande kolvfyllning och osedvanligt&hellip:
 • Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Mint Fine

  Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Mint Fine
  Reservoarpenna från tyska Kaweco i mini-format!Denna tidlösa modell är tillverkad av högkvalitativ plast i fräscha färger - en riktig blickfångare med urban karaktär.Kaweco Sport är en reservoarpenna&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Fine

  Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Fine
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • Lamy Studio Steel Reservoarpenna Fine

  Lamy Studio Steel Reservoarpenna Fine
  Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad kropp i hårdbortstad stål. Bekvämt hårdgummi grepp och blankt metallclip. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10. Vi rekommenderar&hellip:
 • Kaweco Classic Sport Reservoar Red Fine

  Kaweco Classic Sport Reservoar Red Fine
  Reservoarpenna från tyska Kaweco i mini-format! Denna tidlösa modell är tillverkad av högkvalitativ plast i klassiska, stilrena färger.Kaweco Sport är en reservoarpenna i fickmodell. Den mäter endast&hellip:
 • Lamy Dialog 3 Piano White Reservoar Broad

  Lamy Dialog 3 Piano White Reservoar Broad
  Lamys innovation, reservoarpennan Dialog 3, här i skinande vit finish. Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt som clippet sjunker in.När du vrider in spetsen försluts öppningen&hellip:
 • Lamy 2000 Reservoar Doublebroad

  Lamy 2000 Reservoar Doublebroad
  Lamy 2000 - pennan som när den släpptes66 blev startpunkten för Lamys unika designprofil. Tillverkningen sker än i dag i Lamys fabrik i Heidelberg och Lamy 2000 anses fortfarande vara en av de absoluta&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Black purple Fine

  Lamy AL-star Reservoar Black purple Fine
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Parker IM Black/Chrome Reservoar Fine

  Parker IM Black/Chrome Reservoar Fine
  Parker IM reservoarpenna med svartlackerad kropp och kromade detaljer. Bra tyngd, stålspets och elegant utseende. Levereras i enklare presentask. En blå bläckpatron medföljer. Vi rekommenderar att&hellip:
 • Parker 51 Plum/Gold Reservoar Medium

  Parker 51 Plum/Gold Reservoar Medium
  En ikon har äntligen fått nytt liv. Parker 51 lanserades första gången41 och kom att kallas för världens mest eftertraktade penna. Det är 51 som har fått inspirera denna nya, förbättrade modell&hellip:
 • Parker IM Polar CT Reservoar Medium

  Parker IM Polar CT Reservoar Medium
  Designen på IM Polar CT är inspirerad av Arktis karga landskap, och hyllar de som trotsar sina egna begränsningar för att utforska det okända. Kropp i mässing lackerad i grått som övergår till&hellip:
 • TWSBI Diamond 580AL Reservoar Sunset Fine

  TWSBI Diamond 580AL Reservoar Sunset Fine
  TWSBI Diamond 580 är kombination av tidlös reservoarpenna och modern industriell estetik. Detta resulterar i en fusion som hyllar traditionen samtidigt som det är anpassat till dagens krav. Pennan fylls&hellip:
 • Lamy Studio Rose Reservoarpenna Fine

  Lamy Studio Rose Reservoarpenna Fine
  Lamy Special Edition 2023 Studio Rose.Lamy Studio har en avskalad design med premiumkänsla: elegant formad kropp i metall, stålspets och blankt clip utan några onödiga krusiduller. Special Edition&hellip:
 • Lamy Dialog 3 Palladium Reservoarpenna Extra-Fine

  Lamy Dialog 3 Palladium Reservoarpenna Extra-Fine
  Lamys innovation, reservoarpennan Dialog 3, här i skinande palladium. Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt som clippet sjunker in. När du vrider in spetsen försluts öppningen&hellip:
 • TWSBI Diamond 580ALR Navy Blue Reservoarpenna Medium

  TWSBI Diamond 580ALR Navy Blue Reservoarpenna Medium
  Populära 580AL - nu med matt finish och subtila detaljer på både grepp och huv. Nytt aluminiumbearbetat grepp, och andra små förbättringsdetaljer. Allt snyggt förpackat i denna snygga modell. Tanken&hellip:
 • TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Fine

  TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Fine
  Populära 580AL - nu med matt finish och subtila detaljer på både grepp och huv. Nytt aluminiumbearbetat grepp, och andra små förbättringsdetaljer. Allt snyggt förpackat i denna snygga modell. Tanken&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Broad

  Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Broad
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Calligraphy 1.1

  TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Calligraphy 1.1
  Populära 580AL - nu med matt finish och subtila detaljer på både grepp och huv. Nytt aluminiumbearbetat grepp, och andra små förbättringsdetaljer. Allt snyggt förpackat i denna snygga modell. Tanken&hellip:
 • Parker Duofold Centennial Reservoar Black

  Parker Duofold Centennial Reservoar Black
  Duofold-serien lanserades21 och är en av Parkers absolut mest välkända modeller. Elegant och tidlös penna som bjuder på en exceptionellt mjuk skrivupplevelse. Detta är Centennial-modellen, vilken&hellip:
 • Platinum Curidas Reservoar Gran Red Extra-Fine

  Platinum Curidas Reservoar Gran Red Extra-Fine
  Med en Curidas är du alltid redo att skriva med ett enda klick! Platinum har utvecklat en unik mekanism som gör det möjligt för dig att klicka fram spetsen på din reservoarpenna, precis som på en&hellip:
 • Lamy Lx Marron Reservoar Medium

  Lamy Lx Marron Reservoar Medium
  Lamy Lx med anodiserad aluminiumkropp. Metallklippet och övriga blanka detaljer är pläterade i ädelmetall.Lamy har lanserat Lamy Lx i olika ädelmetaller: All black, roseguld, palladium, Marron och&hellip:
 • Pilot Pintor Fine Tip Pastell Gul

  Pilot Pintor Fine Tip Pastell Gul
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
 • TWSBI Diamond 580AL Reservoar Extra Fine

  TWSBI Diamond 580AL Reservoar Extra Fine
  TWSBI Diamond 580 är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Kroppen är diamantmönstrad men rund vid greppet. Smidig, välfungerande kolvfyllning och en extra&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar springgreen Extra-Fine

  Lamy Safari Reservoar springgreen Extra-Fine
  LAMY safari: springgreen, aquasky och lightrose - Special Editions för 2023. Skinande pastellfärger i nyanser som får oss att tänka på våren. Den glansiga finishen passar färgerna alldeles utmärkt.Kropp&hellip:
 • Lamy Scala Black Reservoar Fine

  Lamy Scala Black Reservoar Fine
  Lamy Scala är mycket väldesignad reservoarpenna som tilldelats Good Design Award. Pennan är tillverkad i rostfritt stål med en mattsvart finish och högblanka kromdetaljer. Fjädrande clip och polerad&hellip:
 • Kulpenna touch svart

  Kulpenna touch svart
 • Faber-Castell Ambition OpArt Reservoarpenna Medium White Sand

  Faber-Castell Ambition OpArt Reservoarpenna Medium White Sand
  Ambition OpArt Reservoarpenna har en tidlös design i klassisk elegans med rena linjer. Pennkropp i precious resin, med spets och twistmekanismen i kromplättering polerad metall. Huv som passar på båda&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Green Extra-fine

  Lamy Safari Reservoar Green Extra-fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Parker Sonnet Black/Chrome Reservoar

  Parker Sonnet Black/Chrome Reservoar
  Parker Sonnet är modern men samtidigt tidlös. Varje penna är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Lackerad kropp i mattsvart med blanka kromdetaljer och svart grepp.&hellip:
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Grön

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Grön
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
 • TWSBI Vac 700R Reservoar Iris Extra Fine

  TWSBI Vac 700R Reservoar Iris Extra Fine
  Vac 700R sticker ut med sin vakuumfyllningsmekanism. Den fyller den rymliga tanken med bläck med endast två rörelser, först dras kolven ut ur pennkroppen, sedan sugs bläcket upp genom att trycka in&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Pink Broad

  Lamy Safari Reservoar Pink Broad
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy Dialog CC Darkblue Reservoarpenna Extra-Fine

  Lamy Dialog CC Darkblue Reservoarpenna Extra-Fine
  Ett teknikmästerverk i fickformat där elegans möter innovation! LAMY dialog cc är en reservoarpenna utan lock med en sofistikerad design.Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt&hellip: