Verktyg & tillbehör
för scrapbooking

Med jättebra scrapbooking material kommer man inte långt, man måste ha de rätta verktygen och kanske framförallt känsla för design och form. Här har vi samlat de mest nödvändiga verktygen och tillbehören som en scrappare behöver. Du hittar bra klister, lim och dubbelhäftande tejp. Bra saxar, penslar och pennor är också viktigt för att kunna göra kreationen fulländad.

Kategorier av verktyg: Klister & Lim | Tejp | Penslar | Hobbysaxar | Pennor | Pincetter | Skärverktyg

Populärt inom verktyg

 • Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell

  Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell
  Sharpie från amerikanska Sanford är en suverän permanent tuschpenna. Fäster på nästan alla underlag. Alkholbaserad. Konformad nylonfiberspets. Linjebredd: ca 1 mm. Förpackning om 4 pennor i softade&hellip:
 • Giotto Art Lab Pastell - 82 delar

  Giotto Art Lab Pastell - 82 delar
  Lär dig att skapa på nya sätt i oljepastell med detta stora pyssel-set från italienska Giotto! I paketet medföljer allt du behöver för att sätta igång det kreativa skapandet. Oljepastellkritor,&hellip:
 • Ystudio Skisspenna Classic 2 mm

  Ystudio Skisspenna Classic 2 mm
  Skisspenna i rå mässing. Används med blyertsstift i bredden 2,0 mm. Pennan är, till skillnad från de flesta andra med samma stiftbredd, inte steglös. Stiftet matas alltså fram precis som på en&hellip:
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:

Fler tips på verktyg

 • Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Blå

  Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Blå
  Tidlösa pennor designade för kärleken till skrivandet. Upptäck Kawecos samarbete med Moleskine, den perfekta kreativa presenten till dig själv eller någon annan! En reservoarpenna gör skrivandet&hellip:
 • TWSBI Diamond 580ALR Navy Blue Reservoarpenna Fine

  TWSBI Diamond 580ALR Navy Blue Reservoarpenna Fine
  Populära 580AL - nu med matt finish och subtila detaljer på både grepp och huv. Nytt aluminiumbearbetat grepp, och andra små förbättringsdetaljer. Allt snyggt förpackat i denna snygga modell. Tanken&hellip:
 • Parker Sonnet Black/Gold Reservoar Medium

  Parker Sonnet Black/Gold Reservoar Medium
  Parker Sonnet är modern men samtidigt tidlös. Varje penna är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Lackerad kropp i mattsvart med guldpläterade detaljer och svart grepp.&hellip:
 • Lamy Studio Palladium Reservoarpenna Medium

  Lamy Studio Palladium Reservoarpenna Medium
  Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad kropp i matt palladiumfinish. Polerad spets i 14k guld. Fylls med bläckpatron Lamy T 10 eller från flaska med hjälp av medföljande converter.Levereras&hellip:
 • Art Creation Decoupagelim Matt 50 ml

  Art Creation Decoupagelim Matt 50 ml
  Decoupage är ett lim och en målarfärg i kombination. Passar perfekt för att skapa collage eller dekorationer med servetter (ett lager), tidningsurklipp, foton och papper. Ju tunnare papper - ju bättre&hellip:
 • Lamy Dialog 3 Piano Black Reservoar Extra Fine

  Lamy Dialog 3 Piano Black Reservoar Extra Fine
  Lamys innovation, reservoarpennan Dialog 3, här i skinande svart finish. Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt som clippet sjunker in.När du vrider in spetsen försluts öppningen&hellip:
 • TWSBI Diamond 580AL Reservoar Extra Fine

  TWSBI Diamond 580AL Reservoar Extra Fine
  TWSBI Diamond 580 är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Kroppen är diamantmönstrad men rund vid greppet. Smidig, välfungerande kolvfyllning och en extra&hellip:
 • 3M Maskeringstejp 24mm

  3M Maskeringstejp 24mm
  Scotch Basic maskeringstejp kan lätt tas bort utan att lämna häftämnesrester inom 1 dag efter applicering. Denna klassiska beigefärgade maskeringstejp är lätt att riva av för hand. Den har medelhög&hellip:
 • TWSBI ECO Clear Reservoar Medium

  TWSBI ECO Clear Reservoar Medium
  TWSBI ECO Clear Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, till ett mycket fördelaktigt pris!Kroppen är slät med ett runt grepp. Smidig välfungerande kolvfyllning och&hellip:
 • TWSBI ECO Transparent Yellow Reservoarpenna Medium

  TWSBI ECO Transparent Yellow Reservoarpenna Medium
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, till ett mycket fördelaktigt pris!Kroppen är slät med ett runt grepp. Smidig välfungerande kolvfyllning och osedvanligt&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Violet Blackberry Medium

  Lamy Safari Reservoar Violet Blackberry Medium
  LAMY safari violet blackberry och pink cliff - Special Editions för 2024.Safari är en tidlöst modern penna i en klass för sig. Den skapade uppståndelse vid sin lansering i början av åttiotalet&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Green Fine

  Lamy Safari Reservoar Green Fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar White Broad

  Lamy Safari Reservoar White Broad
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Fiskars Classic Barnsax Orange - cm

  Fiskars Classic Barnsax Orange - cm
  En riktigt proffsig barnsax från välkända Fiskars i den klassiska orangea färgen. Passar från ungefär 4-års ålder och är anpassad för högerhänta. Blad i rostfritt stål som går att justera.&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar White Fine

  Platinum #3776 Century Reservoar White Fine
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • Platinum Plaisir Reservoar Pink Fine

  Platinum Plaisir Reservoar Pink Fine
  Japanska Platinum har utvecklat sin enklare reservoar Preppy och lanserat Plaisir, en lyxigare modell tillverkad i lättviktig aluminium med skinande stålspets. En mycket prisvärd reservoar med fin spets&hellip:
 • Kaweco AL Sport Black Reservoar Extra Fine

  Kaweco AL Sport Black Reservoar Extra Fine
  Kaweco AL Sport reservoarpenna, med pennkropp i metall. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i fin plåtask med nostalgisk look.En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med converter (Mini&hellip:
 • Transotype Skärmatta Transparent A1

  Transotype Skärmatta Transparent A1
  Transparent självläkande skärmatta i toppkvalitet. Rutnät på 10 och 50 mm underlättar för exakta snitt och det transparenta materialet tillåter användning av mallar under mattan. Materialet har&hellip:
 • Colortime Limstift till limpistol 7 mm 10-pack

  Colortime Limstift till limpistol 7 mm 10-pack
  Limstavar som används med limpistol, här i ett 10-pack!Stavarna är 7 mm i diameter och 10 cm långa. Smälter vid0 grader och fäster på i stort sett alla material. Passar perfekt i vår limpistol&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Petrol Fine

  Lamy AL-star Reservoar Petrol Fine
  Lamy Al-star Special Edition 2023 - PetrolLamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre.AL-star&hellip:
 • Waterman Allure Pastel Pink Reservoar Fine

  Waterman Allure Pastel Pink Reservoar Fine
  Allure har Watermans klassiska design men med en twist - pastellfärg! Detta är en pålitlig följeslagare som livar upp vilken grå vardag som helst. Pennan är helt gjord av metall och har en matt&hellip:
 • TWSBI Swipe Smoke Reservoar Fine

  TWSBI Swipe Smoke Reservoar Fine
  Swipe är, till skillnad från andra TWSBI-modeller som Diamond 580 och ECO, en traditionell reservoarpenna som fylls på med patron eller converter. Smidig penna som är lätt att ta med sig och den ultimata&hellip:
 • Pilot Capless Reservoar Decimo Black Medium

  Pilot Capless Reservoar Decimo Black Medium
  Pilot Capless Decimo är en mycket elegant och funktionell reservoarpenna. Rodumpläterad spets i 18K guld som är infällbar med hjälp av tryckmekanism. Detta för att undvika skador och uttorkning.&hellip:
 • Lamy Scala Brushed Silver Reservoar Extra Fine

  Lamy Scala Brushed Silver Reservoar Extra Fine
  Scala Brushed Silver Reservoar från Lamy!En mycket väldesignad reservoarpenna som tilldelats Good Design Award. Gjord i rostfritt stål med en borstad finish och högblanka kromdetaljer. Fjädrande clip&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Fiery Extra-Fine

  Lamy AL-star Reservoar Fiery Extra-Fine
  LAMY AL-star fiery - Special edition 2024LAMY AL-star är robust, lätt och har ett ergonomiskt triangulärt grepp - konstruerat för att både utveckla och behålla goda skrivvanor.Den anodiserade aluminiumytans&hellip:
 • Pilot G2 Gelpenna 0.7 Pastell Blå

  Pilot G2 Gelpenna 0.7 Pastell Blå
  Kulspetspennan G-2 med klickmekanism, gelbläck och gummigrepp. Alla Pilots gelbläck-pennor är syrafria, så även G2-pennan. Spets: 0.7 mm. Skrivbredd: 0.39 mm. Pastellfärgerna syns även på mörkt&hellip:
 • Playbox Limstift till limpistol små 18 st

  Playbox Limstift till limpistol små 18 st
  Små limstavar som används till limpistoler med en 7-8 mm öppning. Notera att dessa limstavar endast fungerar till högtempererade limpistoler. Antal: 18 st
 • Lamy Imporium Titanium Reservoar Medium

  Lamy Imporium Titanium Reservoar Medium
  Reservoarpenna med spets i 14k guld. Huv med skruvgängor. Levereras i rymlig presentask. Medföljer en blå bläckpatron samt en converter. LAMY imporium är en exklusiv serie pennor med en design och&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Black Gold Trim Soft Fine

  Platinum #3776 Century Reservoar Black Gold Trim Soft Fine
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Extra Fine

  TWSBI Diamond 580ALR Nickel Gray Reservoarpenna Extra Fine
  Populära 580AL - nu med matt finish och subtila detaljer på både grepp och huv. Nytt aluminiumbearbetat grepp, och andra små förbättringsdetaljer. Allt snyggt förpackat i denna snygga modell. Tanken&hellip:
 • TWSBI Swipe Prussian Blue Reservoar Medium

  TWSBI Swipe Prussian Blue Reservoar Medium
  Swipe är, till skillnad från andra TWSBI-modeller som Diamond 580 och ECO, en traditionell reservoarpenna som fylls på med patron eller converter. Smidig penna som är lätt att ta med sig och den ultimata&hellip:
 • Playbox Limpistol liten

  Playbox Limpistol liten
  Liten högtempererad limpistol med ergonomiskt grepp. Värms upp snabbt och är enkel att använda. Passar med limstift som är 7 mm i diameter. Två st limstift ingår.Mått: 11 x 11 cmSladdlängd: 1,1&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Red Broad

  Lamy Safari Reservoar Red Broad
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Transotype Skärmatta Transparent A4

  Transotype Skärmatta Transparent A4
  Transparent självläkande skärmatta i toppkvalitet. Rutnät på 10 och 50 mm underlättar för exakta snitt och det transparenta materialet tillåter användning av mallar under mattan. Materialet har&hellip:
 • Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Svart

  Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Svart
  Tidlösa pennor designade för kärleken till skrivandet. Upptäck Kawecos samarbete med Moleskine, den perfekta kreativa presenten till dig själv eller någon annan! En reservoarpenna gör skrivandet&hellip:
 • Parker IM Brushed/Gold Reservoar Medium

  Parker IM Brushed/Gold Reservoar Medium
  Parker IM reservoarpenna med kropp i borstad stål med blank finish och guldpläterade detaljer. Bra tyngd, stålspets och elegant utseende. Levereras i enklare presentask. En blå bläckpatron medföljer.&hellip:
 • Dahle Skärmatta Blå A4

  Dahle Skärmatta Blå A4
  Skärmatta med kraftig design i 5 lager från tyska Dahle. Självläkande yta och hård kärna. Hjälplinjer som ger ett bra stöd för placeringen av materialet som ska skäras. Storlek: A4, 22 x 30 cm&hellip:
 • Pilot Capless Reservoar Graphite Black Medium

  Pilot Capless Reservoar Graphite Black Medium
  Capless är den perfekta kombinationen av lyx och teknologi. Pennans unika klickmekanism gör att spetsen drar sig tillbaka in i pennkroppen när den inte används. Rhodium-pläterade detaljer och 18K&hellip:
 • M+R Roll Cat Pappersskärare Rotary Trimmer

  M+R Roll Cat Pappersskärare Rotary Trimmer
  Pappersskärare från M+R med självvässande knivblad - idealisk för dagligt användande och ger precisa resultat. Pappersskäraren är tillverkad av polystyrenplast och är försedd med tydliga skalor&hellip:
 • Playbox Glitterlim 12-set

  Playbox Glitterlim 12-set
  Detta 12-pack glitterlim på tub är perfekt för alla pysselstunder. Limmet passar bra för barn och fäster dessutom på flera olika material. Den mjuka tuben med precisionsmunstycke gör det enkelt&hellip:
 • Dahle Skärmatta Blå A3

  Dahle Skärmatta Blå A3
  Skärmatta med kraftig design i 5 lager från tyska Dahle. Självläkande yta och hård kärna. Hjälplinjer som ger ett bra stöd för placeringen av materialet som ska skäras. Storlek: A3, 30 x 45 cm&hellip:
 • Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Grå

  Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Grå
  Pilot MR Retro Pop ger en touch av elegans! Reservoarpenna med ett dokumentäkta bläck som skriver lätt och mjukt. Pilot MR Retro Pop blir den perfekta gåvan, då den kommer i sex olika motiv och färger.&hellip:
 • TWSBI Diamond 580 Clear Reservoar Fine

  TWSBI Diamond 580 Clear Reservoar Fine
  TWSBI Diamond 580 är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Kroppen är diamantmönstrad men rund vid greppet. Smidig välfungerande kolvfyllning och osedvanligt&hellip:
 • Ystudio Reservoarpenna Resin Black Fine

  Ystudio Reservoarpenna Resin Black Fine
  Stilig reservoar från taiwanesiska Ystudio, här i serien Resin. Pennorna är tillverkade av både akryl och mässing och har en matt, slät yta. Pennans vikt är tack vare mässingen mycket välbalanserad&hellip:
 • Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Fox Fine

  Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Fox Fine
  Reservoarpenna från tyska Kaweco i mini-format!Denna tidlösa modell är tillverkad av högkvalitativ plast i fräscha färger - en riktig blickfångare med urban karaktär.Kaweco Sport är en reservoarpenna&hellip:
 • Lamy Scala Black Reservoar Extra-Fine

  Lamy Scala Black Reservoar Extra-Fine
  Lamy Scala är mycket väldesignad reservoarpenna som tilldelats Good Design Award. Pennan är tillverkad i rostfritt stål med en mattsvart finish och högblanka kromdetaljer. Fjädrande clip och polerad&hellip:
 • Art Creation Decoupagelim Gloss 250 ml

  Art Creation Decoupagelim Gloss 250 ml
  Decoupage är ett lim och en målarfärg i kombination. Passar perfekt för att skapa collage eller dekorationer med servetter (ett lager), tidningsurklipp, foton och papper. Ju tunnare papper - ju bättre&hellip:
 • Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna BlueBlack

  Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna BlueBlack
  Enkel men extremt prisvärd reservoarpenna från japanska Platinum. Reservoarpennor i denna prisklass är vanligen inte påfyllningsbara, men denna kan användas både med patron och converter. Den är&hellip: