Verktyg & tillbehör
för scrapbooking

Med jättebra scrapbooking material kommer man inte långt, man måste ha de rätta verktygen och kanske framförallt känsla för design och form. Här har vi samlat de mest nödvändiga verktygen och tillbehören som en scrappare behöver. Du hittar bra klister, lim och dubbelhäftande tejp. Bra saxar, penslar och pennor är också viktigt för att kunna göra kreationen fulländad.

Kategorier av verktyg: Klister & Lim | Tejp | Penslar | Hobbysaxar | Pennor | Pincetter | Skärverktyg

Populärt inom verktyg

 • Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell

  Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell
  Sharpie från amerikanska Sanford är en suverän permanent tuschpenna. Fäster på nästan alla underlag. Alkholbaserad. Konformad nylonfiberspets. Linjebredd: ca 1 mm. Förpackning om 4 pennor i softade&hellip:
 • Giotto Art Lab Pastell - 82 delar

  Giotto Art Lab Pastell - 82 delar
  Lär dig att skapa på nya sätt i oljepastell med detta stora pyssel-set från italienska Giotto! I paketet medföljer allt du behöver för att sätta igång det kreativa skapandet. Oljepastellkritor,&hellip:
 • Ystudio Skisspenna Classic 2 mm

  Ystudio Skisspenna Classic 2 mm
  Skisspenna i rå mässing. Används med blyertsstift i bredden 2,0 mm. Pennan är, till skillnad från de flesta andra med samma stiftbredd, inte steglös. Stiftet matas alltså fram precis som på en&hellip:
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:

Fler tips på verktyg

 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Rosa

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Rosa
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
 • Faber-Castell Barnsax Blå

  Faber-Castell Barnsax Blå
  Grip skolsax har blad som skär längs hela bladen vilket ger enklare och rakare skärning. Rundad klinga för säker användning och en skyddande säkerhetskåpa med halkfria Grip dots. Helt säker användning&hellip:
 • Parker Duofold Big Red Vintage Reservoar Medium nib

  Parker Duofold Big Red Vintage Reservoar Medium nib
  Duofold-serien lanserades21 och är en av Parkers absolut mest välkända modeller. Elegant och tidlös penna som bjuder på en exceptionellt mjuk skrivupplevelse. Längd med huven påskruvad: ca,7 cm.&hellip:
 • Pilot Custom 74 Reservoar - Svart Fine

  Pilot Custom 74 Reservoar - Svart Fine
  Pilot Custom 74 är med sin minimalistiska design och transparenta kropp ett måste i varje entusiasts pennsamling. Kropp och hatt i transparent svart, spets i 14k guld för en mjuk skrivupplevelse. Levereras&hellip:
 • TWSBI Diamond 580 Clear Reservoar Calligraphy 1.1

  TWSBI Diamond 580 Clear Reservoar Calligraphy 1.1
  TWSBI Diamond 580 är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Kroppen är diamantmönstrad men rund vid greppet. Smidig välfungerande kolvfyllning och osedvanligt&hellip:
 • Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Röd

  Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Röd
  Pilot MR Retro Pop ger en touch av elegans! Reservoarpenna med ett dokumentäkta bläck som skriver lätt och mjukt. Pilot MR Retro Pop blir den perfekta gåvan, då den kommer i sex olika motiv och färger.&hellip:
 • Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna Black

  Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna Black
  Enkel men extremt prisvärd reservoarpenna från japanska Platinum. Reservoarpennor i denna prisklass är vanligen inte påfyllningsbara, men denna kan användas både med patron och converter. Den är&hellip:
 • Parker Sonnet Steel/Chrome Reservoar Medium

  Parker Sonnet Steel/Chrome Reservoar Medium
  Parker Sonnet är modern men samtidigt tidlös. Varje penna är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Borstad metallkropp med kromade detaljer och svart grepp.Levereras&hellip:
 • ZIG Kuretake Limpenna 2 way 4 mm

  ZIG Kuretake Limpenna 2 way 4 mm
  Limpenna från Zig Kuretake 4 mm spets med xylen- och syrafritt tvåfunktionslim. Limmet är blått när du trycker ut det och blir genomskinligt när det torkar. Perfekt för gummistämplar och små dekorationer&hellip:
 • Dahle Hushållssax Comfort Grip 14 cm

  Dahle Hushållssax Comfort Grip 14 cm
  Hushållssax från tyska Dahle med ett skönt grepp gjort av polypropylen och gummi. Bladen rostar inte och är gjorda av högkvalitativt stål som håller sig skarpt länge. Storlek: 14 cm
 • Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Ultra Extra Fine

  Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Ultra Extra Fine
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • TWSBI ECO Purple Reservoar Medium

  TWSBI ECO Purple Reservoar Medium
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Med ECO ser du exakt hur mycket bläck som finns kvar i pennan, och du fyller dessutom enkelt&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Lilac Extra-Fine

  Lamy AL-star Reservoar Lilac Extra-Fine
  Lamy Al-star Special Edition 2023 - LilacLamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre.AL-star&hellip:
 • Parker IM Dark Espresso/Chrome Reservoar Medium

  Parker IM Dark Espresso/Chrome Reservoar Medium
  Parker IM är en av Parkers mest etablerade pennmodeller. Nu i förfinat utseende med nya designdetaljer. Parker IM har en kropp i metall och en bra tyngd som gör att pennan ligger bekvämt i handen.Reservoarpenna&hellip:
 • Platinum Plaisir Reservoar Red Fine

  Platinum Plaisir Reservoar Red Fine
  Japanska Platinum har utvecklat sin enklare reservoar Preppy och lanserat Plaisir, en lyxigare modell tillverkad i lättviktig aluminium med skinande stålspets. En mycket prisvärd reservoar med fin spets&hellip:
 • Pilot Capless Reservoar Red Coral Fine

  Pilot Capless Reservoar Red Coral Fine
  Pilot Capless Limited Edition - Red coral. En fröjd för ögat och för din framtida skrivupplevelse. Tillverkad i 2022 exemplar totalt.Pennkropp med bra tyngd i mässing och Rhodium-pläterade detaljer.&hellip:
 • TWSBI ECO Blue Reservoar Extra Fine

  TWSBI ECO Blue Reservoar Extra Fine
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Med ECO ser du exakt hur mycket bläck som finns kvar i pennan, och du fyller dessutom enkelt&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Turmaline Extra Fine

  Lamy AL-star Reservoar Turmaline Extra Fine
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre.AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Parker Jotter Originals Black Reservoar

  Parker Jotter Originals Black Reservoar
  Jotter Originals Black Reservoar har ett lyxigt utseende och pennan har en mycket trendig finish. En reservoarpenna med det lilla extra med spetsstorlek medium och gnistrande pennkropp. Material: Spets&hellip:
 • Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium

  Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium
  Ett teknikmästerverk i fickformat där elegans möter innovation! LAMY dialog cc är en reservoarpenna utan lock med en sofistikerad design.Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt&hellip:
 • 3M Mount Spraylim 400ml

  3M Mount Spraylim 400ml
  Permanent spraylim som binder lätta material direkt men gör det möjligt att lyfta och omplacera delarna. Limmet fäster sedan permanent när det torkat. Perfekt för montage, modeller, grafik, visuella&hellip:
 • 3M Photo Mount Spraylim 400ml

  3M Photo Mount Spraylim 400ml
  Detta spraylim är lämpligt till limning av lättare material så som foton, illustrationer, utskrifter, kartong, skyltar och affischer. Permanent och mycket stark vidhäftning med god beständighet mot&hellip:
 • Parker 51 Black/Gold Reservoar Medium

  Parker 51 Black/Gold Reservoar Medium
  En ikon har äntligen fått nytt liv. Parker 51 lanserades första gången41 och kom att kallas för världens mest eftertraktade penna. Det är 51 som har fått inspirera denna nya, förbättrade modell&hellip:
 • Parker Sonnet Black/Gold Reservoar Medium

  Parker Sonnet Black/Gold Reservoar Medium
  Parker Sonnet är modern men samtidigt tidlös. Varje penna är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Lackerad kropp i mattsvart med guldpläterade detaljer och svart grepp.&hellip:
 • Parker IM Brushed/Gold Reservoar Fine

  Parker IM Brushed/Gold Reservoar Fine
  Parker IM reservoarpenna med kropp i borstad stål med blank finish och guldpläterade detaljer. Bra tyngd, stålspets och elegant utseende. Levereras i enklare presentask. En blå bläckpatron medföljer.&hellip:
 • Transotype Skärmatta Transparent A3

  Transotype Skärmatta Transparent A3
  Transparent självläkande skärmatta i toppkvalitet. Rutnät på 10 och 50 mm underlättar för exakta snitt och det transparenta materialet tillåter användning av mallar under mattan. Materialet har&hellip:
 • TWSBI Swipe Prussian Blue Reservoar Fine

  TWSBI Swipe Prussian Blue Reservoar Fine
  Swipe är, till skillnad från andra TWSBI-modeller som Diamond 580 och ECO, en traditionell reservoarpenna som fylls på med patron eller converter. Smidig penna som är lätt att ta med sig och den ultimata&hellip:
 • UHU Limstift ReNature 8.2 g

  UHU Limstift ReNature 8.2 g
  Limstift som limmar snabbt, starkt och hållbart. Limmet består av 98 procent naturliga ingredienser och behållaren består av 58 procent växtbaserade råmaterial. Praktiskt skruvkork. Tvättas enkelt&hellip:
 • Platinum Plaisir Reservoar Pink Fine

  Platinum Plaisir Reservoar Pink Fine
  Japanska Platinum har utvecklat sin enklare reservoar Preppy och lanserat Plaisir, en lyxigare modell tillverkad i lättviktig aluminium med skinande stålspets. En mycket prisvärd reservoar med fin spets&hellip:
 • Platinum Curidas Reservoar Blue Extra-Fine

  Platinum Curidas Reservoar Blue Extra-Fine
  Med en Curidas är du alltid redo att skriva med ett enda klick! Platinum har utvecklat en unik mekanism som gör det möjligt för dig att klicka fram spetsen på din reservoarpenna, precis som på en&hellip:
 • Platinum #3776 Century Kinshu Reservoar Medium

  Platinum #3776 Century Kinshu Reservoar Medium
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna förs traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Samtliga pennor i serien är försedda med ett innovativt lock&hellip:
 • Parker Jotter Originals White Reservoar

  Parker Jotter Originals White Reservoar
  Jotter Originals White Reservoar har ett yxigt utseende och pennan har en mycket trendig finish. En reservoarpenna med det lilla extra med spetsstorlek medium. Material: Spets och hatt i rostfritt stål.&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Black purple Medium

  Lamy AL-star Reservoar Black purple Medium
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Pilot Custom Heritage 92 Reservoar Clear Fine

  Pilot Custom Heritage 92 Reservoar Clear Fine
  Pilot Custom Heritage är en riktigt snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Smidig välfungerande kolvfyllning och stor tank som rymmer mycket bläck. Fylls på genom att&hellip:
 • Platinum Balance Clear Crystal Reservoarpenna Medium

  Platinum Balance Clear Crystal Reservoarpenna Medium
  Reservoarpenna från japanska Platinum. Transparent pennkropp i akryl. Stålspets med behagliga skrivegenskaper. Inkluderar en blå patron. (används med Platinums reservoarpatroner).Kan också användas&hellip:
 • Altera Skärmatta PRO Line A3

  Altera Skärmatta PRO Line A3
  Skärmatta PRO Line CMP-T A3 3 mm från Altera!Skärmatta av mycket hög kvalitet. Enkelsidig och transparent med grön ton. Bästa verktyget för dig som vill ha exakta skärningar. Fungerar också utmärkt&hellip:
 • Staedtler Noris Club Hobbysax 17 cm

  Staedtler Noris Club Hobbysax 17 cm
  Sax från Staedtler av hög kvalitet i rostfritt stål. 17 cm långt blad med rundade spetsar. Mycket ergonomiskt grepp!
 • Lamy Scala Brushed Silver Reservoar Extra Fine

  Lamy Scala Brushed Silver Reservoar Extra Fine
  Scala Brushed Silver Reservoar från Lamy!En mycket väldesignad reservoarpenna som tilldelats Good Design Award. Gjord i rostfritt stål med en borstad finish och högblanka kromdetaljer. Fjädrande clip&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Green Medium

  Lamy Safari Reservoar Green Medium
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy Imporium Titanium Reservoar Medium

  Lamy Imporium Titanium Reservoar Medium
  Reservoarpenna med spets i 14k guld. Huv med skruvgängor. Levereras i rymlig presentask. Medföljer en blå bläckpatron samt en converter. LAMY imporium är en exklusiv serie pennor med en design och&hellip:
 • Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Lila

  Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Lila
  Pilot MR Retro Pop ger en touch av elegans! Reservoarpenna med ett dokumentäkta bläck som skriver lätt och mjukt. Pilot MR Retro Pop blir den perfekta gåvan, då den kommer i sex olika motiv och färger.&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Laurel Green Soft Fine

  Platinum #3776 Century Reservoar Laurel Green Soft Fine
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • Elmers Celebration Slime Kit 8 delar

  Elmers Celebration Slime Kit 8 delar
  Gör ditt alldeles egna slime med detta kit från Elmers! Det är enkelt: du behöver bara blanda lim och Magical Liquid Slime-aktiverare, och sedan har du ett härligt och segt slime. Kul att tillverka,&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Yellow Medium

  Lamy Safari Reservoar Yellow Medium
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy 2000 Steel Reservoar Extrafine

  Lamy 2000 Steel Reservoar Extrafine
  Lamy 2000 - pennan som när den släpptes66 blev startpunkten för Lamys unika designprofil. Tillverkningen sker än i dag i Lamys fabrik i Heidelberg och Lamy 2000 anses fortfarande vara en av de absoluta&hellip:
 • Lamy Lx Palladium Reservoar Extra fine

  Lamy Lx Palladium Reservoar Extra fine
  Lamy Lx med anodiserad aluminiumkropp tillgänglig i fyra olika färger. Metallklippet och övriga blanka detaljer är pläterade i ädelmetall.Lamy har lanserat Lamy Lx i fyra ädelmetaller: guld, roseguld,&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Matt Umbra Medium

  Lamy Safari Reservoar Matt Umbra Medium
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10. Vi rekommenderar&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Black purple Broad

  Lamy AL-star Reservoar Black purple Broad
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip: