Verktyg & tillbehör
för scrapbooking

Med jättebra scrapbooking material kommer man inte långt, man måste ha de rätta verktygen och kanske framförallt känsla för design och form. Här har vi samlat de mest nödvändiga verktygen och tillbehören som en scrappare behöver. Du hittar bra klister, lim och dubbelhäftande tejp. Bra saxar, penslar och pennor är också viktigt för att kunna göra kreationen fulländad.

Kategorier av verktyg: Klister & Lim | Tejp | Penslar | Hobbysaxar | Pennor | Pincetter | Skärverktyg

Populärt inom verktyg

 • Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell

  Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell
  Sharpie från amerikanska Sanford är en suverän permanent tuschpenna. Fäster på nästan alla underlag. Alkholbaserad. Konformad nylonfiberspets. Linjebredd: ca 1 mm. Förpackning om 4 pennor i softade&hellip:
 • Giotto Art Lab Pastell - 82 delar

  Giotto Art Lab Pastell - 82 delar
  Lär dig att skapa på nya sätt i oljepastell med detta stora pyssel-set från italienska Giotto!I paketet medföljer allt du behöver för att sätta igång det kreativa skapandet. Oljepastellkritor,&hellip:
 • Ystudio Skisspenna Classic 2 mm

  Ystudio Skisspenna Classic 2 mm
  Skisspenna i rå mässing. Används med blyertsstift i bredden 2,0 mm. Pennan är, till skillnad från de flesta andra med samma stiftbredd, inte steglös. Stiftet matas alltså fram precis som på en&hellip:
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:

Fler tips på verktyg

 • TWSBI ECO Glow Green Reservoarpenna 1,1 mm

  TWSBI ECO Glow Green Reservoarpenna 1,1 mm
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Med ECO ser du exakt hur mycket bläck som finns kvar i pennan, och du fyller dessutom enkelt&hellip:
 • Kulpenna touch guld

  Kulpenna touch guld
 • TWSBI ECO Transparent Yellow Reservoarpenna Medium

  TWSBI ECO Transparent Yellow Reservoarpenna Medium
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, till ett mycket fördelaktigt pris!Kroppen är slät med ett runt grepp. Smidig välfungerande kolvfyllning och osedvanligt&hellip:
 • Parker Sonnet Sandblast Violet Reservoar Fine

  Parker Sonnet Sandblast Violet Reservoar Fine
  Sonnet Sandblast reservoarpenna är ny utsökt tolkning av Parkers eleganta hantverk. Denna penna med stålhatt och spets i rostfritt stål och en violet lackkropp ger en skrivupplevelse som är både&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Black Broad

  Lamy AL-star Reservoar Black Broad
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Playbox Limstift till limpistol glitter 18 st

  Playbox Limstift till limpistol glitter 18 st
  Limstav med glitter. Funkar till limpistoler med en 7-8 mm öppning. Notera att dessa limstavar endast fungerar till högtempererade limpistoler. Antal: 18 st
 • Parker IM Monochrome Blue Reservoar Fine

  Parker IM Monochrome Blue Reservoar Fine
  Parker IM har en elegant och professionell design med en robust metallkonstruktion som ger ett sofistikerat utseende och känsla. Den monokromatiska designen, från de helblå detaljerna till den helblå&hellip:
 • Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna Green

  Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna Green
  Enkel men extremt prisvärd reservoarpenna från japanska Platinum. Reservoarpennor i denna prisklass är vanligen inte påfyllningsbara, men denna kan användas både med patron och converter. Den är&hellip:
 • Pilot Pintor Extra Fine Tip Pastell Rosa

  Pilot Pintor Extra Fine Tip Pastell Rosa
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
 • Pilot G2 Gelpenna 0.7 Pastell Gul

  Pilot G2 Gelpenna 0.7 Pastell Gul
  Kulspetspennan G-2 med klickmekanism, gelbläck och gummigrepp. Alla Pilots gelbläck-pennor är syrafria, så även G2-pennan. Spets: 0.7 mm. Skrivbredd: 0.39 mm. Pastellfärgerna syns även på mörkt&hellip:
 • Platinum Plaisir Reservoar Black Fine

  Platinum Plaisir Reservoar Black Fine
  Japanska Platinum har utvecklat sin enklare reservoar Preppy och lanserat Plaisir, en lyxigare modell tillverkad i lättviktig aluminium med skinande stålspets. En mycket prisvärd reservoar med fin spets&hellip:
 • Lamy Lx Rosegold Reservoar Extra fine

  Lamy Lx Rosegold Reservoar Extra fine
  Lamy Lx med anodiserad aluminiumkropp tillgänglig i fyra olika färger. Metallklippet och övriga blanka detaljer är pläterade i ädelmetall.Lamy har lanserat Lamy Lx i fyra ädelmetaller: All black,&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Red Fine

  Lamy Safari Reservoar Red Fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Turmaline Extra Fine

  Lamy AL-star Reservoar Turmaline Extra Fine
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre.AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Art Creation Decoupagelim Matt 250 ml

  Art Creation Decoupagelim Matt 250 ml
  Decoupage är ett lim och en målarfärg i kombination. Passar perfekt för att skapa collage eller dekorationer med servetter (ett lager), tidningsurklipp, foton och papper. Ju tunnare papper - ju bättre&hellip:
 • Platinum Procyon Reservoarpenna Porcelain White Medium

  Platinum Procyon Reservoarpenna Porcelain White Medium
  Procyon - den starkast skinande stjärnan på vår natthimmel. Att japanska Platinum valt att döpa denna modell efter stjärnan förstår vi, det faller helt enkelt en riktig stjärnglans över skrivupplevelsen&hellip:
 • Transotype Skärmatta Transparent A3

  Transotype Skärmatta Transparent A3
  Transparent självläkande skärmatta i toppkvalitet. Rutnät på 10 och 50 mm underlättar för exakta snitt och det transparenta materialet tillåter användning av mallar under mattan. Materialet har&hellip:
 • Lamy Vista Reservoar Broad

  Lamy Vista Reservoar Broad
  Lamy Vista är identisk med klassikern Lamy Safari, med skillnaden att Vista har helt klartransparent kropp. Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet.&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Red Extra-Fine

  Lamy Safari Reservoar Red Extra-Fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Platinum 'Kaga' Hira Maki-e Reservoar Sakura Medium

  Platinum 'Kaga' Hira Maki-e Reservoar Sakura Medium
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och har som en hyllning till detta tagit fram den lyxiga serien Century som innehåller bland annat reservoarpennor, med det lilla extra!Pennans namn innehåller&hellip:
 • Lamy Imporium Black/Gold Reservoar Fine

  Lamy Imporium Black/Gold Reservoar Fine
  Reservoarpenna med spets i 14k guld. Huv med skruvgängor. Levereras i rymlig presentask. Medföljer en blå bläckpatron samt en converter. LAMY imporium är en exklusiv serie pennor med en design och&hellip:
 • Kaweco Frosted Sport Natural Coconut Reservoar Medium

  Kaweco Frosted Sport Natural Coconut Reservoar Medium
  Kaweco Frosted Sport reservoarpenna, med pennkropp i konstmaterial. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i enklare presentask. En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med converter (Mini&hellip:
 • Primo Limstift 40g

  Primo Limstift 40g
  Limstift 40 g, lämpligt för alla typer av papper. Enkel att använda och idealisk för både hemmet och för skolbruk.Locket stänger mycket tätt vilket garanterar att limmet inte torkar ut när locket&hellip:
 • Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Blå

  Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Blå
  Tidlösa pennor designade för kärleken till skrivandet. Upptäck Kawecos samarbete med Moleskine, den perfekta kreativa presenten till dig själv eller någon annan! En reservoarpenna gör skrivandet&hellip:
 • Parker Sonnet Black/Chrome Reservoar

  Parker Sonnet Black/Chrome Reservoar
  Parker Sonnet är modern men samtidigt tidlös. Varje penna är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Lackerad kropp i mattsvart med blanka kromdetaljer och svart grepp.&hellip:
 • Dahle Hushållssax Comfort Grip 17,5 cm

  Dahle Hushållssax Comfort Grip 17,5 cm
  Hushållssax från tyska Dahle med ett skönt grepp gjort av polypropylen och gummi. Bladen rostar inte och är gjorda av högkvalitativt stål som håller sig skarpt länge. Storlek: 17,5 cm
 • Lamy Safari Reservoar Red Broad

  Lamy Safari Reservoar Red Broad
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Pilot Falcon Reservoar Bronze Soft Medium

  Pilot Falcon Reservoar Bronze Soft Medium
  Pilot Falcon, en av de mesta välkända modellerna i pennvärlden, är en elegant och pålitlig reservoarpenna med så kallad flexspets ("flex nib" eller "soft nib"). Dessa mjukare spetsar är mycket trevliga&hellip:
 • Pilot Heritage 91 Reservoar Orange Fine

  Pilot Heritage 91 Reservoar Orange Fine
  Heritage 91 är den perfekta lyxpennan för dagligt användande. Med sin eleganta form och moderna färg är den extra passande för den yngre generationen. 14K guldpläterad spets som ger en fantastisk&hellip:
 • Lamy Scala Piano Black Reservoar Extra-Fine

  Lamy Scala Piano Black Reservoar Extra-Fine
  Lamy Scala är mycket väldesignad reservoarpenna som tilldelats Good Design Award. Pennan är tillverkad i rostfritt stål med en skinande svart finish och högblanka kromdetaljer. Fjädrande clip och&hellip:
 • Playbox Limpistolställ 14,5 x 11 cm

  Playbox Limpistolställ 14,5 x 11 cm
  Praktiskt limpistolställ med två smarta fack för limstavar. Passande när du är mitt uppe i ditt pyssel och behöver lägga ifrån dig limpistolen. Trästället funkar för både små och stora limpistoler.&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar aquasky Medium

  Lamy Safari Reservoar aquasky Medium
  LAMY safari: springgreen, aquasky och lightrose - Special Editions för 2023. Skinande pastellfärger i nyanser som får oss att tänka på våren. Den glansiga finishen passar färgerna alldeles utmärkt.Kropp&hellip:
 • Parker IM Achromatic Grey Reservoar Medium

  Parker IM Achromatic Grey Reservoar Medium
  Parker IM Achromatic - en serie stilrena mattlackerade pennor med bra tyngd för en välbalanserad skrivupplevelse.Spets, gördel och klipp i rostfritt stål med ett matchande svart PVD-överdrag. Levereras&hellip:
 • Dahle Skärmatta Blå A2

  Dahle Skärmatta Blå A2
  Skärmatta med kraftig design i 5 lager från tyska Dahle. Självläkande yta och hård kärna. Hjälplinjer som ger ett bra stöd för placeringen av materialet som ska skäras. Storlek: A2, 45 x 60 cm&hellip:
 • Parker IM Portal CT Reservoar Fine

  Parker IM Portal CT Reservoar Fine
  Designen på IM Portal CT är inspirerad av det oändliga universum som omger oss, och hyllar de som trotsar sina egna begränsningar för att utforska det okända. Kropp i mässing lackerad i rött som&hellip:
 • Kaweco AL Sport Rosegold Reservoar Medium

  Kaweco AL Sport Rosegold Reservoar Medium
  Kaweco AL Sport reservoarpenna, med pennkropp i metall. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i fin plåtask med nostalgisk look.En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med converter (Mini&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Shiny black Fine

  Lamy Safari Reservoar Shiny black Fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar White Broad

  Lamy Safari Reservoar White Broad
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy Scala Black Reservoar Fine

  Lamy Scala Black Reservoar Fine
  Lamy Scala är mycket väldesignad reservoarpenna som tilldelats Good Design Award. Pennan är tillverkad i rostfritt stål med en mattsvart finish och högblanka kromdetaljer. Fjädrande clip och polerad&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Bourgogne Extra Fine

  Platinum #3776 Century Reservoar Bourgogne Extra Fine
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • TWSBI Diamond Mini Reservoar AL Fine

  TWSBI Diamond Mini Reservoar AL Fine
  Mini-versionen av TWSBI Diamond 580, en oerhört snygg reservoarpenna i transparent design. Här med aluminiumdetaljer.Kroppen är diamantmönstrad men rund vid greppet. Mini är ungefär 2,5 cm kortare&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Medium

  Platinum #3776 Century Reservoar Chartres Blue Medium
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • Lamy Studio Imperial Blue Reservoarpenna Medium

  Lamy Studio Imperial Blue Reservoarpenna Medium
  Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad blålackerad kropp i metall. Blankt metallclip. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10. Vi rekommenderar att köpa till minst en&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Aquatic Extra-Fine

  Lamy AL-star Reservoar Aquatic Extra-Fine
  LAMY AL-star Aquatic - Special edition 2024LAMY AL-star är robust, lätt och har ett ergonomiskt triangulärt grepp - konstruerat för att både utveckla och behålla goda skrivvanor.Den anodiserade aluminiumytans&hellip:
 • Lamy Studio Imperial Blue Reservoarpenna Extrafine

  Lamy Studio Imperial Blue Reservoarpenna Extrafine
  Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad blålackerad kropp i metall. Blankt metallclip. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10. Vi rekommenderar att köpa till minst en&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Graphite Medium

  Lamy AL-star Reservoar Graphite Medium
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Leitz Rullskärare Home Office A4

  Leitz Rullskärare Home Office A4
  Kraftfull och lättviktig A4-papperstrimmer från Leitz, både för hemmet och till studio/kontorsbruk. Det säkert inneslutna runda bladet i slipat stål skär enkelt igenom upp till 10 ark 80 gsm-papper.Det&hellip:
 • TWSBI Swipe Smoke Reservoar Fine

  TWSBI Swipe Smoke Reservoar Fine
  Swipe är, till skillnad från andra TWSBI-modeller som Diamond 580 och ECO, en traditionell reservoarpenna som fylls på med patron eller converter. Smidig penna som är lätt att ta med sig och den ultimata&hellip: