Verktyg & tillbehör
för scrapbooking

Med jättebra scrapbooking material kommer man inte långt, man måste ha de rätta verktygen och kanske framförallt känsla för design och form. Här har vi samlat de mest nödvändiga verktygen och tillbehören som en scrappare behöver. Du hittar bra klister, lim och dubbelhäftande tejp. Bra saxar, penslar och pennor är också viktigt för att kunna göra kreationen fulländad.

Kategorier av verktyg: Klister & Lim | Tejp | Penslar | Hobbysaxar | Pennor | Pincetter | Skärverktyg

Populärt inom verktyg

 • Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell

  Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell
  Sharpie från amerikanska Sanford är en suverän permanent tuschpenna. Fäster på nästan alla underlag. Alkholbaserad. Konformad nylonfiberspets. Linjebredd: ca 1 mm. Förpackning om 4 pennor i softade&hellip:
 • Giotto Art Lab Pastell - 82 delar

  Giotto Art Lab Pastell - 82 delar
  Lär dig att skapa på nya sätt i oljepastell med detta stora pyssel-set från italienska Giotto! I paketet medföljer allt du behöver för att sätta igång det kreativa skapandet. Oljepastellkritor,&hellip:
 • Ystudio Skisspenna Classic 2 mm

  Ystudio Skisspenna Classic 2 mm
  Skisspenna i rå mässing. Används med blyertsstift i bredden 2,0 mm. Pennan är, till skillnad från de flesta andra med samma stiftbredd, inte steglös. Stiftet matas alltså fram precis som på en&hellip:
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:

Fler tips på verktyg

 • Tombow Limstift 39g

  Tombow Limstift 39g
  Tombows kända högkvalitetslim mer flertalet goda egenskaper. Tack vare låg vattenhalt skrynklar det inte papper och undviker bubblor. Syrafritt. Det tillåter även justeringar i upp till 2 minuter&hellip:
 • ZIG Kuretake Limpenna 2 way 4 mm

  ZIG Kuretake Limpenna 2 way 4 mm
  Limpenna från Zig Kuretake 4 mm spets med xylen- och syrafritt tvåfunktionslim. Limmet är blått när du trycker ut det och blir genomskinligt när det torkar. Perfekt för gummistämplar och små dekorationer&hellip:
 • Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Grey Fine

  Kaweco Classic Skyline Sport Reservoar Grey Fine
  Reservoarpenna från tyska Kaweco i mini-format!Denna tidlösa modell är tillverkad av högkvalitativ plast i fräscha färger - en riktig blickfångare med urban karaktär.Kaweco Sport är en reservoarpenna&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Pink Cliff Medium

  Lamy Safari Reservoar Pink Cliff Medium
  LAMY safari violet blackberry och pink cliff - Special Editions för 2024.Safari är en tidlöst modern penna i en klass för sig. Den skapade uppståndelse vid sin lansering i början av åttiotalet&hellip:
 • Dahle Skärmatta Blå A1

  Dahle Skärmatta Blå A1
  Skärmatta med kraftig design i 5 lager från tyska Dahle. Självläkande yta och hård kärna. Hjälplinjer som ger ett bra stöd för placeringen av materialet som ska skäras. Storlek: A1, 60 x 90 cm&hellip:
 • Tombow Mono Maxi Power Permanent Limroller

  Tombow Mono Maxi Power Permanent Limroller
  Det smidigaste sättet att limma! Den påfyllningsbara Maxi Power Limrollern från japanska Tombow erbjuder superstark, exakt, snabb och helt skrynkelfri limning. Limtejpen är 16 meter lång och 8,4 mm&hellip:
 • Lamy Dialog 3 Piano Black Reservoar Extra Fine

  Lamy Dialog 3 Piano Black Reservoar Extra Fine
  Lamys innovation, reservoarpennan Dialog 3, här i skinande svart finish. Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt som clippet sjunker in. När du vrider in spetsen försluts öppningen&hellip:
 • Lamy Dialog CC Darkblue Reservoarpenna Medium

  Lamy Dialog CC Darkblue Reservoarpenna Medium
  Ett teknikmästerverk i fickformat där elegans möter innovation! LAMY dialog cc är en reservoarpenna utan lock med en sofistikerad design.Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt&hellip:
 • Kaweco Classic Sport Reservoar Red Fine

  Kaweco Classic Sport Reservoar Red Fine
  Reservoarpenna från tyska Kaweco i mini-format! Denna tidlösa modell är tillverkad av högkvalitativ plast i klassiska, stilrena färger.Kaweco Sport är en reservoarpenna i fickmodell. Den mäter endast&hellip:
 • Maped Barnsax Koopy Panda cm

  Maped Barnsax Koopy Panda cm
  Barnsax med rolig pandadesign, perfekt för små kreativa händer!
 • Kaweco AL Sport Black Reservoar Extra Fine

  Kaweco AL Sport Black Reservoar Extra Fine
  Kaweco AL Sport reservoarpenna, med pennkropp i metall. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i fin plåtask med nostalgisk look.En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med converter (Mini&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Graphite Broad

  Lamy AL-star Reservoar Graphite Broad
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Stabilo Power Fiberpenna 30-pack

  Stabilo Power Fiberpenna 30-pack
  Man kan nästan höra på namnet att fiberpennan Power är framtagen för att kunna klara det mesta. Perfekt för barnet som målar mycket och tycker om klara färger! Power klarar att ligga utan kork&hellip:
 • TWSBI Vac 700R Reservoar Clear Medium

  TWSBI Vac 700R Reservoar Clear Medium
  Vac 700R sticker ut med sin vakuumfyllningsmekanism. Den fyller den rymliga tanken med bläck med endast två rörelser: först dras kolven ut ur pennkroppen, sedan sugs bläcket upp genom att trycka in&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar lightrose Medium

  Lamy Safari Reservoar lightrose Medium
  LAMY safari: springgreen, aquasky och lightrose - Special Editions för 2023. Skinande pastellfärger i nyanser som får oss att tänka på våren. Den glansiga finishen passar färgerna alldeles utmärkt.Kropp&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Graphite Medium

  Lamy AL-star Reservoar Graphite Medium
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Blue Fine

  Lamy Safari Reservoar Blue Fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Lamy Studio Palladium Reservoarpenna Medium

  Lamy Studio Palladium Reservoarpenna Medium
  Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad kropp i matt palladiumfinish. Polerad spets i 14k guld. Fylls med bläckpatron Lamy T 10 eller från flaska med hjälp av medföljande converter.Levereras&hellip:
 • Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Blå

  Moleskine Kaweco x Moleskine Reservoarpenna Blå
  Tidlösa pennor designade för kärleken till skrivandet. Upptäck Kawecos samarbete med Moleskine, den perfekta kreativa presenten till dig själv eller någon annan! En reservoarpenna gör skrivandet&hellip:
 • 3M Mount Spraylim 400ml

  3M Mount Spraylim 400ml
  Permanent spraylim som binder lätta material direkt men gör det möjligt att lyfta och omplacera delarna. Limmet fäster sedan permanent när det torkat. Perfekt för montage, modeller, grafik, visuella&hellip:
 • Fiskars Non-stick Universalsax 21 cm

  Fiskars Non-stick Universalsax 21 cm
  Specialsax från Fiskars med en unik non-stick beläggning på saxbladen. Beläggningen förhindrar att tejp och olika typer av klisterlappar fastnar på bladen. Saxen är anpassad hör högerhänta.
 • Lamy Safari Reservoar springgreen Medium

  Lamy Safari Reservoar springgreen Medium
  LAMY safari: springgreen, aquasky och lightrose - Special Editions för 2023. Skinande pastellfärger i nyanser som får oss att tänka på våren. Den glansiga finishen passar färgerna alldeles utmärkt.Kropp&hellip:
 • Fiskars Kidzors Mönstersax 3-pack Träskdjur

  Fiskars Kidzors Mönstersax 3-pack Träskdjur
  Ett roligt set med 3 st mönstersaxar från Fiskars! Saxarna ser inte bara roliga ut, de klipper också i fantasifulla mönster för att göra pysselstunden ännu roligare. Skapa kreativa mönster på&hellip:
 • Pilot Capless Reservoar Matte Black Fine

  Pilot Capless Reservoar Matte Black Fine
  Capless är den perfekta kombinationen av lyx och teknologi. Pennans unika klickmekanism gör att spetsen drar sig tillbaka in i pennkroppen när den inte används. Har en titanium pläterad 18K Guldspets.&hellip:
 • Platinum Plaisir Reservoar Black Fine

  Platinum Plaisir Reservoar Black Fine
  Japanska Platinum har utvecklat sin enklare reservoar Preppy och lanserat Plaisir, en lyxigare modell tillverkad i lättviktig aluminium med skinande stålspets. En mycket prisvärd reservoar med fin spets&hellip:
 • Grafix Mönstersaxar 2-pack

  Grafix Mönstersaxar 2-pack
  Klippa blev genast roligare - och snyggare - med dessa saxar! Mönstersaxar är ett roligt verktyg för en påhittig pysslare, använd dem för att skapa nya mönster i papper eller för att ge dina projekt&hellip:
 • TWSBI ECO Glow Green Reservoarpenna Extra Fine

  TWSBI ECO Glow Green Reservoarpenna Extra Fine
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Med ECO ser du exakt hur mycket bläck som finns kvar i pennan, och du fyller dessutom enkelt&hellip:
 • JOVI Lerskärare till modellera 3-pack

  JOVI Lerskärare till modellera 3-pack
  Set med tre roliga skärare till lera! Använd dessa för att skapa häftiga mönster i leran, tre olika former är inkluderade.Jovis produkter är tillverkade i en stad strax utanför Barcelona i Spanien.&hellip:
 • Lamy AL-star Reservoar Whitesilver Extra Fine

  Lamy AL-star Reservoar Whitesilver Extra Fine
  Lamy AL-star är en vidareutveckling av klassikern Lamy Safari. AL-star har till skillnad från Safari en kropp i aluminium, vilket gör pennan något tyngre. AL-star har dessutom en transparent greppsektion&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Green Fine

  Lamy Safari Reservoar Green Fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Platinum Izumo Matt Tagayasan Reservoarpenna Fine

  Platinum Izumo Matt Tagayasan Reservoarpenna Fine
  Lyxig reservoarpenna från japanska Platinum i polerat trä. Pennans kropp är tillverkad för hand i tagayasan, palisander av högsta kvalitet. Spets tillverkad i 18 karats guld. Levereras i vacker träask&hellip:
 • Zebra Zensations Engångsreservoar Red

  Zebra Zensations Engångsreservoar Red
  Stilfull reservoarpenna försedd med en fin spets (0.6 mm) i rostfritt stål och finns i färgerna lila, rosa, ljusblå, grön och röd.Upplev en mycket följsam och tillfredsställande skrivupplevelse&hellip:
 • Platinum Plaisir Reservoar Blue Fine

  Platinum Plaisir Reservoar Blue Fine
  Japanska Platinum har utvecklat sin enklare reservoar Preppy och lanserat Plaisir, en lyxigare modell tillverkad i lättviktig aluminium med skinande stålspets. En mycket prisvärd reservoar med fin spets&hellip:
 • Ystudio Reservoarpenna Resin Red Fine

  Ystudio Reservoarpenna Resin Red Fine
  Stilig reservoar från taiwanesiska Ystudio, här i serien Resin. Pennorna är tillverkade av både akryl och mässing och har en matt, slät yta. Pennans vikt är tack vare mässingen mycket välbalanserad&hellip:
 • Elmers Glitterlim Purple 177 ml

  Elmers Glitterlim Purple 177 ml
  Glitterlim på flaska från Elmers. Detta barnvänliga lim adderar en explosion av färg och skimmer till pysselprojekt, collage, kort och DIY-projekt. Limmet går att tvätta bort med tvål och vatten,&hellip:
 • Parker IM Achromatic Black Reservoar Medium

  Parker IM Achromatic Black Reservoar Medium
  Parker IM Achromatic - en serie stilrena mattlackerade pennor med bra tyngd för en välbalanserad skrivupplevelse.Spets, gördel och klipp i rostfritt stål med ett matchande svart PVD-överdrag. Levereras&hellip:
 • Platinum Curidas Reservoar Green Medium

  Platinum Curidas Reservoar Green Medium
  Med en Curidas är du alltid redo att skriva med ett enda klick! Platinum har utvecklat en unik mekanism som gör det möjligt för dig att klicka fram spetsen på din reservoarpenna, precis som på en&hellip:
 • Herbin Stylo Reservoar

  Herbin Stylo Reservoar
  Genomskinlig reservoarpenna från Herbin innehållandes en converter. Den här pennan är perfekt att använda tillsammans med ditt favoritbläck, från Herbin eller någon annan tillverkare. Convertern&hellip:
 • Parker IM Portal CT Reservoar Medium

  Parker IM Portal CT Reservoar Medium
  Designen på IM Portal CT är inspirerad av det oändliga universum som omger oss, och hyllar de som trotsar sina egna begränsningar för att utforska det okända. Kropp i mässing lackerad i rött som&hellip:
 • Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium

  Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Medium
  Ett teknikmästerverk i fickformat där elegans möter innovation! LAMY dialog cc är en reservoarpenna utan lock med en sofistikerad design.Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt&hellip:
 • Stabilo Pointmax Fiberpenna 24-pack

  Stabilo Pointmax Fiberpenna 24-pack
  Stabilo Pointmax kännetecknas av dess robusta och hållbara pennspets. Utformad för att skapa en jämn 0,8 mm bred linje, passar den extra bra till skrivande men också till färgläggning. Kan ligga&hellip:
 • Lamy Pur Reservoar Silver Medium

  Lamy Pur Reservoar Silver Medium
  Av Knud Holscher, en av Danmark mest prisade formgivare, är Pur med sin cylinderformade kropp och rena utseende en sann minimalist. Gjord i matt aluminium. Högpolerat metallclip. Påfyllningsbar med&hellip:
 • Fiskars Classic Barnsax Orange - cm

  Fiskars Classic Barnsax Orange - cm
  En riktigt proffsig barnsax från välkända Fiskars i den klassiska orangea färgen. Passar från ungefär 4-års ålder och är anpassad för högerhänta. Blad i rostfritt stål som går att justera.&hellip:
 • UHU Limstift Magic 40 g

  UHU Limstift Magic 40 g
  Limstift som limmar snabbt, starkt och hållbart. Det är blått vid applicering så att du enkelt ska se var du limmar någonstans, men blir genomskinligt när det har torkat. Limmet består av 98 procent&hellip:
 • Kaweco Frosted Sport Natural Coconut Reservoar Medium

  Kaweco Frosted Sport Natural Coconut Reservoar Medium
  Kaweco Frosted Sport reservoarpenna, med pennkropp i konstmaterial. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i enklare presentask. En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med converter (Mini&hellip:
 • UHU Glitterlim Shiny

  UHU Glitterlim Shiny
  Glitterlim gör allting lite roligare! Detta lim på tub är perfekt för alla pysselstunder. Limmet passar bra för barn och fäster dessutom på flera olika material. Den mjuka tuben med precisionsmunstycke&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar White Medium

  Lamy Safari Reservoar White Medium
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Pilot Pintor Extra Fine Tip Pastell Blå

  Pilot Pintor Extra Fine Tip Pastell Blå
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip: