Verktyg & tillbehör
för scrapbooking

Med jättebra scrapbooking material kommer man inte långt, man måste ha de rätta verktygen och kanske framförallt känsla för design och form. Här har vi samlat de mest nödvändiga verktygen och tillbehören som en scrappare behöver. Du hittar bra klister, lim och dubbelhäftande tejp. Bra saxar, penslar och pennor är också viktigt för att kunna göra kreationen fulländad.

Kategorier av verktyg: Klister & Lim | Tejp | Penslar | Hobbysaxar | Pennor | Pincetter | Skärverktyg

Populärt inom verktyg

 • Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell

  Sharpie Fine Marker 4-pack Pastell
  Sharpie från amerikanska Sanford är en suverän permanent tuschpenna. Fäster på nästan alla underlag. Alkholbaserad. Konformad nylonfiberspets. Linjebredd: ca 1 mm. Förpackning om 4 pennor i softade&hellip:
 • Giotto Art Lab Pastell - 82 delar

  Giotto Art Lab Pastell - 82 delar
  Lär dig att skapa på nya sätt i oljepastell med detta stora pyssel-set från italienska Giotto! I paketet medföljer allt du behöver för att sätta igång det kreativa skapandet. Oljepastellkritor,&hellip:
 • Ystudio Skisspenna Classic 2 mm

  Ystudio Skisspenna Classic 2 mm
  Skisspenna i rå mässing. Används med blyertsstift i bredden 2,0 mm. Pennan är, till skillnad från de flesta andra med samma stiftbredd, inte steglös. Stiftet matas alltså fram precis som på en&hellip:
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Orange
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:

Fler tips på verktyg

 • Dahle Pappersskärare 534 Guillotine 46 cm

  Dahle Pappersskärare 534 Guillotine 46 cm
  Kompakt pappersskärare från Dahle för hobby-användning. Stabil konstruktion med gummigrepp på undersidan så att skäraren står helt stilla när den används. Ergonomisk form på handtaget och hjälplinjer&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Green Extra-fine

  Lamy Safari Reservoar Green Extra-fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Röd

  Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Röd
  Pilot MR Retro Pop ger en touch av elegans! Reservoarpenna med ett dokumentäkta bläck som skriver lätt och mjukt. Pilot MR Retro Pop blir den perfekta gåvan, då den kommer i sex olika motiv och färger.&hellip:
 • Pilot Custom 823 Reservoar Black Medium

  Pilot Custom 823 Reservoar Black Medium
  Custom 823 är tillverkad av lyxig ebonit och belagd med ett elegant, svart lack. Tack vare pennans transparens är det enkelt att kontrollera bläcknivån. Smidig och välfungerande vakuumfyllningsmekanism&hellip:
 • Copic Drawing Pen 0.1 mm

  Copic Drawing Pen 0.1 mm
  Drawing Pen F01 är en hård penna med svart pigment bläck och en spets av rostfritt stål som ritar fina linjer och konturer. Perfekt för att skissa. Linjebredd: 0.1 mm.
 • Stabilo Pen 68 Fiberpenna Colorparade 20-pack

  Stabilo Pen 68 Fiberpenna Colorparade 20-pack
  Stabilo Pen 68 är en vattenbaserad fiberspetspenna med starka, livfulla färger. Detta är den perfekta pennan för dig som gillar att färglägga! Spetsen är mycket tålig och ger en linjebredd på&hellip:
 • Lamy Imporium Black/Gold Reservoar Broad

  Lamy Imporium Black/Gold Reservoar Broad
  Reservoarpenna med spets i 14k guld. Huv med skruvgängor. Levereras i rymlig presentask. Medföljer en blå bläckpatron samt en converter. LAMY imporium är en exklusiv serie pennor med en design och&hellip:
 • Kaweco AC Sport Brass Reservoar Medium

  Kaweco AC Sport Brass Reservoar Medium
  Kaweco AC Sport reservoarpenna, gjord helt i mässing. Stor huv med skruvgängor. Stålspets.Levereras i fin plåtask med nostalgisk look.En bläckpatron medföljer. Påfyllningsbar med reservoarpatroner&hellip:
 • Stabilo Pen 68 Fiberpenna Arty 65-pack

  Stabilo Pen 68 Fiberpenna Arty 65-pack
  Stabilo Pen 68 är en vattenbaserad fiberspetspenna med starka, livfulla färger. Detta är den perfekta pennan för dig som gillar att färglägga! Spetsen är mycket tålig och ger en linjebredd på&hellip:
 • Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna Pink

  Platinum Preppy F 03 Reservoarpenna Pink
  Enkel men extremt prisvärd reservoarpenna från japanska Platinum. Reservoarpennor i denna prisklass är vanligen inte påfyllningsbara, men denna kan användas både med patron och converter. Den är&hellip:
 • UHU Limstift ReNature 21 g

  UHU Limstift ReNature 21 g
  Limstift som limmar snabbt, starkt och hållbart. Limmet består av 98 procent naturliga ingredienser och behållaren består av 58 procent växtbaserade råmaterial. Praktiskt skruvkork. Tvättas enkelt&hellip:
 • Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Ljusblå

  Pilot MR Retro Pop Reservoar Metallic Ljusblå
  Pilot MR Retro Pop ger en touch av elegans! Reservoarpenna med ett dokumentäkta bläck som skriver lätt och mjukt. Pilot MR Retro Pop blir den perfekta gåvan, då den kommer i sex olika motiv och färger.&hellip:
 • Lamy Cp 1 Reservoar Black Fine

  Lamy Cp 1 Reservoar Black Fine
  Lamy cp1 reservoarpenna. En oerhört stilren penna med mattsvart metallkropp. Lamy cp1 har en bra tyngd och nätt kropp. Clip i solitt rostfritt stål. Stålspets tillgänglig i flera bredder. Design:&hellip:
 • TWSBI Swipe Smoke Reservoar Extra Fine

  TWSBI Swipe Smoke Reservoar Extra Fine
  Swipe är, till skillnad från andra TWSBI-modeller som Diamond 580 och ECO, en traditionell reservoarpenna som fylls på med patron eller converter. Smidig penna som är lätt att ta med sig och den ultimata&hellip:
 • Pilot Pintor Medium Tip Pastell Lila

  Pilot Pintor Medium Tip Pastell Lila
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
 • TWSBI ECO Glow Green Reservoarpenna Fine

  TWSBI ECO Glow Green Reservoarpenna Fine
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Med ECO ser du exakt hur mycket bläck som finns kvar i pennan, och du fyller dessutom enkelt&hellip:
 • Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Fine

  Lamy Dialog CC White Reservoarpenna Fine
  Ett teknikmästerverk i fickformat där elegans möter innovation! LAMY dialog cc är en reservoarpenna utan lock med en sofistikerad design.Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt&hellip:
 • Pilot Capless Reservoar Grey Medium

  Pilot Capless Reservoar Grey Medium
  Capless är den perfekta kombinationen av lyx och teknologi. Pennans unika klickmekanism gör att spetsen drar sig tillbaka in i pennkroppen när den inte används. Rhodium-pläterade detaljer och 18K&hellip:
 • Ystudio Reservoarpenna Resin Red Fine

  Ystudio Reservoarpenna Resin Red Fine
  Stilig reservoar från taiwanesiska Ystudio, här i serien Resin. Pennorna är tillverkade av både akryl och mässing och har en matt, slät yta. Pennans vikt är tack vare mässingen mycket välbalanserad&hellip:
 • Colortime Limstift Glitter till limpistol 7 mm 10-pack

  Colortime Limstift Glitter till limpistol 7 mm 10-pack
  Limstavar som används med limpistol, här i ett 10-pack glittriga färger!Låt limmet synas i ditt pyssel och bli något som förstärker det du skapar. En kul produkt som kan användas till att limma,&hellip:
 • Waterman Emblème Blue/Chrome Reservoar Medium

  Waterman Emblème Blue/Chrome Reservoar Medium
  Designen på serien Emblème är inspirerad av de typiskt zinkgrå takåsarna i Paris och reflekterar fransk elegans. Kombinationen av Watermans klassiska hatt i rostfritt stål och den rundade pennkroppen&hellip:
 • TWSBI Swipe Smoke Reservoar Calligraphy 1.1

  TWSBI Swipe Smoke Reservoar Calligraphy 1.1
  Swipe är, till skillnad från andra TWSBI-modeller som Diamond 580 och ECO, en traditionell reservoarpenna som fylls på med patron eller converter. Smidig penna som är lätt att ta med sig och den ultimata&hellip:
 • Pilot Capless Reservoar Decimo Blue Fine

  Pilot Capless Reservoar Decimo Blue Fine
  Pilot Capless Decimo är en mycket elegant och funktionell reservoarpenna. Rodumpläterad spets i 18K guld som är infällbar med hjälp av tryckmekanism. Detta för att undvika skador och uttorkning.&hellip:
 • Parker IM Submerge CT Reservoar Fine

  Parker IM Submerge CT Reservoar Fine
  Designen på IM Submerge CT är inspirerad av det stora havsdjupet och hyllar de som trotsar sina egna begränsningar för att utforska det okända. Kropp i mässing lackerad med eleganta blå övergångar,&hellip:
 • Pilot G2 Gelpenna 0.7 Pastell Rosa

  Pilot G2 Gelpenna 0.7 Pastell Rosa
  Kulspetspennan G-2 med klickmekanism, gelbläck och gummigrepp. Alla Pilots gelbläck-pennor är syrafria, så även G2-pennan. Spets: 0.7 mm. Skrivbredd: 0.39 mm. Pastellfärgerna syns även på mörkt&hellip:
 • Parker 51 Plum/Gold Reservoar Medium

  Parker 51 Plum/Gold Reservoar Medium
  En ikon har äntligen fått nytt liv. Parker 51 lanserades första gången41 och kom att kallas för världens mest eftertraktade penna. Det är 51 som har fått inspirera denna nya, förbättrade modell&hellip:
 • Lamy Lx Palladium Reservoar Medium

  Lamy Lx Palladium Reservoar Medium
  Lamy Lx med anodiserad aluminiumkropp tillgänglig i fyra olika färger. Metallklippet och övriga blanka detaljer är pläterade i ädelmetall.Lamy har lanserat Lamy Lx i fyra ädelmetaller: guld, roseguld,&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar aquasky Medium

  Lamy Safari Reservoar aquasky Medium
  LAMY safari: springgreen, aquasky och lightrose - Special Editions för 2023. Skinande pastellfärger i nyanser som får oss att tänka på våren. Den glansiga finishen passar färgerna alldeles utmärkt.Kropp&hellip:
 • Lamy Dialog 3 Piano White Reservoar Extra Fine

  Lamy Dialog 3 Piano White Reservoar Extra Fine
  Lamys innovation, reservoarpennan Dialog 3, här i skinande vit finish. Den unika vridmekanismen skjuter mjukt fram spetsen samtidigt som clippet sjunker in. När du vrider in spetsen försluts öppningen&hellip:
 • Playbox Glitterlim 12-set

  Playbox Glitterlim 12-set
  Detta 12-pack glitterlim på tub är perfekt för alla pysselstunder. Limmet passar bra för barn och fäster dessutom på flera olika material. Den mjuka tuben med precisionsmunstycke gör det enkelt&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Red Extra-Fine

  Lamy Safari Reservoar Red Extra-Fine
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Parker IM Achromatic Grey Reservoar Medium

  Parker IM Achromatic Grey Reservoar Medium
  Parker IM Achromatic - en serie stilrena mattlackerade pennor med bra tyngd för en välbalanserad skrivupplevelse.Spets, gördel och klipp i rostfritt stål med ett matchande svart PVD-överdrag. Levereras&hellip:
 • Dahle Papperssax Titan 20 cm

  Dahle Papperssax Titan 20 cm
  Högkvalitativ sax från tyska Dahle med skarpa, titanbelagda blad i rostfritt stål. Bladen ger ett exakt resultat varje gång och har en non-stick yta som förhindrar att tejp eller lim fastnar. Det&hellip:
 • Lamy Imporium Titanium Reservoar Fine

  Lamy Imporium Titanium Reservoar Fine
  Reservoarpenna med spets i 14k guld. Huv med skruvgängor. Levereras i rymlig presentask. Medföljer en blå bläckpatron samt en converter. LAMY imporium är en exklusiv serie pennor med en design och&hellip:
 • UHU Limstift ReNature 8.2 g

  UHU Limstift ReNature 8.2 g
  Limstift som limmar snabbt, starkt och hållbart. Limmet består av 98 procent naturliga ingredienser och behållaren består av 58 procent växtbaserade råmaterial. Praktiskt skruvkork. Tvättas enkelt&hellip:
 • Lamy Safari Reservoar Pink Medium

  Lamy Safari Reservoar Pink Medium
  Den klassiska Lamy Safari finns tillgänglig i många läckra färger! Kropp i hållbar ABS-plast. Stort flexibelt clip i skinande krom. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10.&hellip:
 • Pilot Pintor Fine Tip Pastell Blå

  Pilot Pintor Fine Tip Pastell Blå
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Celluloid Calico Medium

  Platinum #3776 Century Reservoar Celluloid Calico Medium
  Platinum firar 100-års jubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller&hellip:
 • Staedtler Noris Club Hobbysax 17 cm

  Staedtler Noris Club Hobbysax 17 cm
  Sax från Staedtler av hög kvalitet i rostfritt stål. 17 cm långt blad med rundade spetsar. Mycket ergonomiskt grepp!
 • Pilot Pintor Broad Tip Pastell Lila

  Pilot Pintor Broad Tip Pastell Lila
  Den ultimata "Do it yourself-pennan" är här! Låt din fantasi flöda med Pilots Pintor. Du kan skapa allt från färgglada scrapbooks till att utforma dina egna mönster på tyger. Pintor passar även&hellip:
 • Pilot Capless Reservoar 60th Anniversary Broad

  Pilot Capless Reservoar 60th Anniversary Broad
  Capless från japanska Pilot, här i en limiterad och numrerad utgåva som uppmärksammar 60-årsjubileet. Totalt 2023 numrerade pennor har släppts för att fira att det var 60 år sedan den första Capless&hellip:
 • Lamy 2000 Reservoar Fine

  Lamy 2000 Reservoar Fine
  Lamy 2000 - pennan som när den släpptes66 blev startpunkten för Lamys unika designprofil. Tillverkningen sker än i dag i Lamys fabrik i Heidelberg och Lamy 2000 anses fortfarande vara en av de absoluta&hellip:
 • Platinum #3776 Century Reservoar Laurel Green Medium

  Platinum #3776 Century Reservoar Laurel Green Medium
  Platinum firar 100-årsjubileum år 2019 och med #3776 Century reservoarpenna för de traditionen vidare inom teknik och innovation sedan19.Pennan är försedd med ett innovativt lock som innehåller en&hellip:
 • TWSBI ECO Purple Reservoar Extra Fine

  TWSBI ECO Purple Reservoar Extra Fine
  TWSBI ECO Reservoarpenna är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Med ECO ser du exakt hur mycket bläck som finns kvar i pennan, och du fyller dessutom enkelt&hellip:
 • TWSBI Diamond 580AL Reservoar Fine

  TWSBI Diamond 580AL Reservoar Fine
  TWSBI Diamond 580 är en oerhört snygg reservoarpenna med transparent kropp, en så kallad demonstrator. Kroppen är diamantmönstrad men rund vid greppet. Smidig, välfungerande kolvfyllning och en extra&hellip:
 • Transotype Skärmatta Transparent A2

  Transotype Skärmatta Transparent A2
  Transparent självläkande skärmatta i toppkvalitet. Rutnät på 10 och 50 mm underlättar för exakta snitt och det transparenta materialet tillåter användning av mallar under mattan. Materialet har&hellip:
 • Pilot Pilot MR Animal Reservoarpenna Vit Tiger

  Pilot Pilot MR Animal Reservoarpenna Vit Tiger
  En trendsättare och en fröjd att skriva med. Den slanka designen av Pilots nya MR-kollektion är inspirerad av djur- och växtriket. Pilot MR är ett skrivinstrument som blir en naturlig och behaglig&hellip:
 • Lamy Studio Steel Reservoarpenna Extrafine

  Lamy Studio Steel Reservoarpenna Extrafine
  Lamy Studio reservoarpenna med elegant formad kropp i hårdbortstad stål. Bekvämt hårdgummi grepp och blankt metallclip. Stålspets av högsta kvalitet. Fylls med bläckpatron Lamy T 10. Vi rekommenderar&hellip: