Tejp

Tejp är något man kan behöva i lite olika sammanhang. När man pysslar är dubbelhäftande tejp bra när man inte vill att tejpen ska synas. Med den kan man då fästa olika detaljer och dekorationer enkelt och snyggt.

Populärt inom tejp

 • Craft Sensations Skumtejp Dubbelhäftande 18mm

  Craft Sensations Skumtejp Dubbelhäftande 18mm
  Stor rulle med foam-tejp, 4 meter 3D-tejp för olika typer av korttillverkning, scrapbooking, pyssel och hobby.
 • 3M Maskeringstejp 24mm

  3M Maskeringstejp 24mm
  Scotch Basic maskeringstejp kan lätt tas bort utan att lämna häftämnesrester inom 1 dag efter applicering. Denna klassiska beigefärgade maskeringstejp är lätt att riva av för hand. Den har medelhög&hellip:
 • 3M Scotch C19 Tejphållare Blågrön

  3M Scotch C19 Tejphållare Blågrön
  Tejphållaren Clip &: Twist är unik och mångsidig. Den kan klämmas fast på olika ytor som skrivbordsskivor, skärmar, hyllor så att du kan använda tejpen på ett flexibelt sätt efter behov. Kläms&hellip:
 • 3M Scotch Packtejp 66 m x 38 mm Brun

  3M Scotch Packtejp 66 m x 38 mm Brun
  Polypropylen med akrylhäftämne. Tystavrullad. Åldersbeständig.

Fler tips på tejp

 • Lukas Gummerad remsa 4 cm x 100 m

  Lukas Gummerad remsa 4 cm x 100 m
  Gummerad remsa 4 cm x 100 m från Lukas!Smart och smidig gummerad remsa i storlek 4 cm x 100 m. Används vid montering av akvarellpapper vid inramning. Med växtlim som inte luktar och är syrafri.Storlek:&hellip:
 • UHU Rollafix Transparent Tape

  UHU Rollafix Transparent Tape
  En helt kristallklar transparent tejp som räcker riktigt länge. Tejpen kan rivas av för hand och gulnar inte med tiden. När det ska tejpas så behöver ytan vara ren, torr och fri från damm och fett.&hellip:
 • 3M Scotch Magic Tejp

  3M Scotch Magic Tejp
  Scotch Magic är idealisk för både hem och kontor. Den är transparent efter applicering på de flesta papperstyper. Permanent häftämne. Transparent vid skanning eller kopiering. Åldersbeständig&hellip:
 • 3M Scotch C19 Tejphållare Grå

  3M Scotch C19 Tejphållare Grå
  Tejphållaren Clip &: Twist är unik och mångsidig. Den kan klämmas fast på olika ytor som skrivbordsskivor, skärmar, hyllor så att du kan använda tejpen på ett flexibelt sätt efter behov. Kläms&hellip:
 • 3M Professionell Maskeringstejp 2072 30mm

  3M Professionell Maskeringstejp 2072 30mm
  Professionell Maskeringstejp som ger skarpa färgkanter på extra ömtåliga ytor, till exempel canvas, akvarellpapper, papperstapeter, lack och dekormålning.Den här målartejpen har extra låg vidhäftning&hellip:
 • UHU Rollafix Invisible Tape

  UHU Rollafix Invisible Tape
  En nästan osynlig transparent tejp som räcker riktigt länge. Tejpen kan rivas av för hand och är nästan helt ljudlös när den rullas ut.Denna tejp syns inte vid kopiering och går dessutom att skriva&hellip:
 • 3M Scotch Crystal Tejp

  3M Scotch Crystal Tejp
  Kristallklar, osynlig tejp som passar perfekt till försegling av dokument och presentinslagning. Permanent häftämne. Åldersbeständig och gulnar ej. Hållare ingår.
 • 3M Scotch Magic Tejp Miljö

  3M Scotch Magic Tejp Miljö
  Scotch Magic är idealisk för både hem och kontor. Den är transparent efter applicering på de flesta papperstyper. Transparent vid skanning eller kopiering. Tejpen är tillverkad av över 53 % förnybar&hellip:
 • Grafix Kontorstejp 2-pack + tejphållare

  Grafix Kontorstejp 2-pack + tejphållare
  Ingen arbetsplats är väl komplett utan tejp? Här får du två tejprullar och en tejphållare - alla transparenta för att snyggt smälta in.
 • Craft Sensations Vävtejp Dubbelhäftande 12mm

  Craft Sensations Vävtejp Dubbelhäftande 12mm
  Dubbelhäftande tejp med bra fästförmåga. Perfekt till olika scrapbooking-projekt eller andra typer av pyssel. Bredd: 12 mm. Längd: 10 m (per rulle).
 • 3M Scotch Packtejp 66m x 38mm Transparent

  3M Scotch Packtejp 66m x 38mm Transparent
  Polypropylen med akrylhäftämne. Tystavrullad. Åldersbeständig.
 • 3M Scotch Giftwrap Tejp

  3M Scotch Giftwrap Tejp
  Scotch Giftwrap har en matt yta som försvinner på de flesta omslagspapper och får dina paket att se ännu bättre ut. Enkelt att applicera och fäster bra. Glider lätt från rullen och är lätt att&hellip: